Video
Audio
Pizzagate - Ki az árnyékból - Out of Shadows
14118 views • 05/20/2020
Részlet az "Out of Shadow" Ki az Árnyékból című dokumentumfilmből. A Pizzagate és ami mögötte van Sátánista Hollywood és perverz hírességek, politikusok. Az MK ultra (azon belül is a Monarch) program napjainkban.

Teljes film Itt: OUT OF SHADOWS - Ki az árnyékból (Teljes dokumentumfilm) - magyar felirattal https://www.brighteon.com/cc957131-0e4b-4ed0-9e49-ba1f8acacba9

Az Out Of The Shadows (KI AZ ÁRNYÉKBÓL) dokumentumfilm fellebbenti a fátylat arról, hogy a fősodratú média és Hollywood hogyan manipulálja és kontrollálja a tömegeket oly módon, hogy propagandát terjeszt a főáramú médiában és Hollywoodon keresztül. Beszél a CIA ezt a célt szolgáló 'Mockinbird Project' elnevezésű titkos programjáról és az Elit köreiben megmutatkozó sőtét, okkult összefüggésekről is.

Mike Smith a világ egyik legkeresettebb kaszkadőre évekig dolgozott Holywood-ban. Idővel átlátta, hogy az amerikai filmgyártás és média hogyan mossa át az emberek agyát. Nyomozásai során egyre sötétebb dolgokra lett figyelmes, mely során kirajzolódott ahogy a világ leggazdagabb embereinek szűk köre tartja kezében a teljes nyugati filmgyártást, irányítja a médiát és a sztárvilágot. Egy beteges, sátánista szeánszokat űző titkos kör uralja ezt a világot, akik egy szigorú terv alapján befolyásolják a társadalmat

Ez a projekt egy felébredett profikból álló csapat kétévnyi, vérrel, izzadsággal és könnyekkel kísért munkájának eredménye.
Elkészítése és finanszírozása független mindentől  és sok különböző platformon szabadon elérhető mindenki számára és ingyenesen megtekinthető.
Source / Eredeti film: https://youtu.be/0wTiCxXgrJw

A VilagHelyzete .com és az AlternativHirek.com cikkeiben minden választ megtalálsz 2011 óta!
★ ----- Important Links ----- ★

☑ Website -- VilagHelyzete
1. BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
☑ Facebook --
2. ❗ #1.számú Facebook-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
3. Párhuzamos FB-oldal: https://www.facebook.com/VilagHelyzete
4. FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

☑ Website -- Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek:
http://www.AlternativHirek.com

☑ Youtube-channel --
⓹  Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV

☑ VilagHelyzete Disqus Fórum: https://disqus.com/home/forum/vilaghelyzete/
➡️ ➡️ ➡️

★ ----- Important Links ----- ★
☑ Watched the video!
☐ Liked?
☐ Subscribed?
Keywords
FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world
Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.
Your privacy is protected. Subscription confirmation required.