Support Your Freedom to Speak:
Αμφισβητείται με σοβαρές ενδείξεις και επιχειρήματα το κυρίαρχο αφήγημα της Δύσης για σφαγή αμάχων στην Μπούτσα 💥 Τέρας ο ακραίος Ουκρανικός εθνικισμός...
channel image
askitis
361 Subscribers
103 views
Published 2 years ago
Ο Θ.Αυγερινός αναδεικνύει την άλλη άποψη του πολέμου και εξηγεί γιατί η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει
Ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Open στη Ρωσία σε μία σχεδόν ωριαία συνέντευξη στο Militaire.gr στην οποία αναδεικνύει την «άλλη άποψη» για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.
Γίνεται γενοκτονία στην Ουκρανία όπως καταγγέλει ο Ζελένσκι και η Δύση; Ο Θ.Αυγερινός μιλά για τα «σκοτεινά σημεία» των καταγγελιών.
Εξηγεί γιατί η Ρωσία δεν πρόκειται να κάνει πίσω στον πόλεμο με τη Δύση. Λέει ότι ο Πούτιν δεν δίνει πλέον καμία σημασία σε ότι λένε οι ηγέτες της Δύσης και είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το σχέδιο του.
Μιλά για τη στάση της Ελλάδας επισημαίνοντας ότι το μόνο που φαίνεται ότι θα καταφέρει είναι να μετατρέψει την Τουρκία σε μία «μίνι υπερδύναμη» στην περιοχή.
Keywords
reg

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ