Support Your Freedom to Speak:
II. COVID KONFERENCIA DR.GŐDÉNY 2021.08.18.
50 views
channel image
Többség Pártján Csoport
Published a year ago |
2020 elejére a koronavírus elsöpörte az addig uralkodó két másik világtémát, a migráció és a klíma ügyét. Lassan nyilvánvalóvá válik, hogy a koronavírus őrület is egy okkal létrehozott folyamat, amelyhez kapcsolódó intézkedéseket megtapasztalva egyértelműen felismerhető, hogy mögötte elsősorban az a törekvés húzódik meg, hogy az ellenőrzöttség és az engedelmesség minél hatékonyabb globális rendszere tudjon létrejönni. Ezt pedig egy komplex manipulációs gépezet működteti, amely mögött a pénzhatalmi rendszer legfontosabb kiszolgálója, a globális véleményhatalomként működő média áll, és uralja az információs csatornákat. A független, szabad és objektív sajtó – legyen az elektronikus vagy nyomtatott – már a kezdetektől fogva utópia.
Mindezek következtében egy széteső, a totális káosz felé haladó világban élünk, ahol bármilyen bizonytalan és kockázatos is, de új irányt kell választanunk ahhoz, ha végre valóban egy normális - biztonságos és emberséges - világot szeretnénk.
Keywords
covidmaszkhiszteriagodeny

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.