Support Your Freedom to Speak:
20200915 - Continuar destrossant criatures amb “la tornada SEGURA a l’escola”?
channel image
Plural-21
12 Subscribers
3 views
Published 3 years ago
15 de setembre de 2020

Continuar destrossant criatures
amb “la tornada SEGURA a l’escola”?

Després de les destrosses (tant de bo reparables!!!) del confinament, ¿què impliquen “les mesures de seguretat” imposades a les criatures per a que puguin tornar a unes escoles que ARA es reconeix que es van tancar precipitadament i incorrecte, i sense cap base científica?
Ara … quines són les “bases científiques” de les anomenades “mesures de seguretat” que els CRIMINALS que encara manen estan imposant a la “comunitat educativa”?
I aquí hi entra la responsabilitat de cadascú en el seu lloc: pares, mestres, professors, directors, “responsables del sistema educatiu”, etc.!
Anar … a quina escola: a la de la “Nova Normalitat”? A la de la lamentable Anterior Normalitat? O bé a la de la NOSTRA NOVA•ANTIGA FORMA DE VIDA que hem d’instaurar al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població?
És hora de reformar/revolucionar/canviar l’escola … dins de la reforma/revolució/canvi de tota la societat!

Lliguem la reflexió i la mobilització contra la destructiva “Nova Normalitat”, a re-instaurar un sistema educatiu al servei del coneixement, de les persones i de (totes) les comunitats.

Més informació:
https://lagotacatalana.wordpress.com/
https://twitter.com/lluisbotinas
@lluisbotinas
Keywords
coronavirusbotinasdesmuntar

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.