Support Your Freedom to Speak:
A HISZTÉRIA ÁLDOZATAI
8 views
channel image
Többség Pártján Csoport
Published a year ago |
Az elmúlt időszakban egyre több orvos, járványügyi szakember próbálja meg felhívni a figyelmet arra, hogy a világ kormányai és a világmédia által keltett globális pánikhelyzet jelentősen eltúlzott. Szakértői tanúvallomások teszik a helyére a koronavírus világjárványt, amely a szakértők meggyőződése szerint semmivel sem veszélyesebb, mint a korábbi influenza-járványok, de ezt rengetegen kétkedve fogadják, mivel emberek százmilliói feltartott kézzel és szabadon felszántható elmével igazodtak a fővonalas propaganda központi irányelveihez. A meghamisított halálozási statisztikák (olyan elhunytakat is koronavírus-áldozatnak tüntetnek fel, akik valamilyen más meglevő súlyos betegségben hunytak el - és ezt még el is ismerik…), a szándékosan eltúlzott veszélyérzet kialakítása, a veszélyhelyzetre hivatkozva diktatórikus döntések meghozatala egy kettős helyzetet alakított ki:
Miközben tényleg van egy világszintű megbetegedési hullám ezzel párhuzamosan tombolt egyfajta virtuális-pandémia, amely a valóságban létezőt tupírozta fel már-már végveszély szintű fenyegetéssé. Hogy ennek célja van, az egészen biztos. Hogy ez a cél nem az emberiség érdekeit szolgálja, ez is egészen biztos.
Bárki mondhat-írhat bármit, de amikor ennyi orvos szakember nyilatkozik arról, hogy a koronavírus világjárvány közel sem olyan veszélyes, mint ahogyan elhitették velünk akkor ott bizony nagyon nem stimmel valami. És az a helyzet, hogy talán jobban hihetünk ezeknek a szakembereknek, mint a politikusoknak, a televíziós személyiségeknek, a légüres celebeknek és a kommentszekciók mindenhez (is) értő megmondóembereinek.
Helyettük sokkal érdemesebb meghallgatni ezt a német orvost, aki csak megerősíti azt a meggyőződést, hogy ez a megbetegedés hullám közel sem olyan apokaliptikus jellegű, mint ahogyan megpróbálják eladni nekünk.
Forrás: Hihetetlen Magazin
Keywords
covidmaszkhiszteria

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.
Related videos