Support Your Freedom to Speak:
The End of Ukraine - Краят на Украина - разговор с Андрей Ваджра - 10.11.2023
channel image
Stamen Stamat
16 Subscribers
18 views
Published a month ago

https://stamat.org/

Краят на Украина - разговор с Андрей Ваджра - 10.11.2023

Украина е в руини и хаос - политически, икономически, обществен и Духовен. Още миналата година Украинската Държава-Корпорация фалира и оттогава е на издръжка на Американските и Европейските, включително и Българските данъкоплатци, които все повече ИЗТРЕЗНЯВАТ и не желаят вече да изхранват тотално корумпирания Украински ФАШИЗЪМ.
Американският Елит не желае военно да спонсорира по-нататък Киевската хунта, тъй като си има по-важни дертове, а по-точно: първо, според договорите си с Ашкенази евреите, Пентагонът е длъжен винаги да воюва на страната на Израел и, второ, САЩ се готви усилено за война с Китай.
Зеленский обяви, че избори няма да провежда, тъй като е твърде много уплашен, че ще ги загуби КАТАСТРОФАЛНО, но това съвсем естествено не означава, че той няма да бъде свален с преврат, който пак съвсем естествено ще бъде организиран от ЦРУ. И отново, за трети път, пак съвсем естествено дори самият Зеленский не се надява, че Западните му покровители ще го оставят жив, тъй като ТОЙ ЗНАЕ ТВЪРДЕ МНОГО!
СТАМАТ
Keywords
ukrainethird world warzelenskyposthumanism

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.