Support Your Freedom to Speak:
Συμβατική ιατρική - Το ψέμα με τις μεταστάσεις
7 views
channel image
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
Published 3 years ago |
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:
Η συμβατική ιατρική θεωρεί ότι μετάσταση είναι ένας όγκος ο οποίος προκαλείται από έναν άλλον όγκο που προϋπήρχε στον καρκινοπαθή.
Ο Δρ. Χάμερ όμως έδειξε ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι ανυπόστατος και ότι η λεγόμενες "μεταστάσεις" είναι στην πραγματικότητα όγκοι που προκλήθηκαν από περαιτέρω συγκρούσεις, ορισμένες από τις οποίες οφείλονται σε διαγνωστικά σοκ που έλαβε ο ασθενής, λόγω του πρώτου όγκου που του διαγιγνώσθηκε και λόγω της τεράστιας αρνητικής επιρροής που έχει αποκτήσει η νόσος "καρκίνος" στην ψυχολογία του ανθρώπου.
***
Ο Χέλμουτ Πίλχαρ είναι διπλωματούχος μηχανικός και ίσως ο μοναδικός, στην Ευρώπη, πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην θεωρία της Γερμανικής Θεραπευτικής από τον Δρ. Χάμερ.
Κάνει σεμινάρια για την Γερμανική Θεραπευτική του Δρ. Χάμερ σε διάφορες χώρες, αλλά και διαδικτυακά σε κάθε ενδιαφερόμενο (στην γερμανική γλώσσα).
Επίσης διαθέτει τα βιβλία (στα γερμανικά) και τους επιστημονικούς ιατρικούς πίνακες (σε αγγλικά και γερμανικά) του Δρ. Χάμερ, στους οποίους αντιστοιχίζεται η σχέση συγκρούσεων-οργάνων.
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.germanische-heilkunde.at

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Διαδώστε αυτό το κανάλι και τα βίντεο για τον Δρ. Χάμερ που περιέχει, διότι σύμφωνα με τον κανονισμό της σελίδας αυτής (Brighteon), για να αναρτηθούνε κι άλλα βίντεο, πρέπει ο αριθμός θεάσεων να φτάσει τον αριθμό 1000 και αυτή τη στιγμή είμαστε στον αριθμό 164.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Το Youtube, μέσα στα πλαίσια μιας γενικευμένης λογοκρισίας άνευ προηγουμένου, προέβη σε κλείσιμο πλήθους καναλιών στο τελευταίο διάστημα.
Ανάμεσά τους, ήταν και το κανάλι που φιλοξενούσε επί σειρά ετών τα υποτιτλισμένα βίντεο του Δρ. Χάμερ σχετικά με την Γερμανική Θεραπευτική, που όμως τα περισσότερα διασώθηκαν.
Έτσι, γίνεται τώρα μια νέα προσπάθεια να αναρτηθούν ξανά εδώ, στο BRIGHTEON, στην πλατφόρμα της Ελευθερίας του Λόγου, που ελπίζουμε να αποκαταστήσει όσα κανάλια κακώς αποκλείστηκαν από το Youtube.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ:
Όλα τα βίντεο του καναλιού είναι ενημερωτικά. Οι απόψεις που εκφράζονται στα βίντεο, ανήκουν αποκλειστικά σε εκείνους που τις εκφράζουν. Δεν ενθαρρύνεται η "τυφλή" πίστη σε καμία πληροφορία (από όπου κι αν προέρχεται), αλλά αντιθέτως, επιβάλλεται η επαρκής και σωστή διερεύνησή της.

Το παρόν εκπαιδευτικό-πληροφοριακό υλικό παρέχεται «ως έχει» χωρίς καμία εγγύηση. Χρησιμοποιείστε το με δική σας ευθύνη. Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να συμβαδίζει με τα τρέχοντα ιατρικά ή επιστημονικά δεδομένα, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί πίσω από τις εξελίξεις. Να μην χρησιμοποιηθεί για ιατρικές πράξεις. Απευθυνθείτε στον (ενημερωμένο) ιατρό σας.

Η δημοσίευσή του παρόντος υλικού γίνεται για λόγους ακτιβιστικούς, εκπαιδευτικούς, ενημερωτικούς και μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας διάδοσης ιδεών και πληροφοριών.
Keywords
cancerdhsnewhamermedicinefrauddrlieconflictalternativegermanconflictsshockmetastasisshocks

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.