Video
Audio
ΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ
144 views • 2 months ago

Συνεχίζοντας ενδελεχώς να ρίχνουν τα τουβλάκια του παλιού κόσμου και παράλληλα να τοποθετούν αυτά του νέου προχωρούν διαρκώς σε γενναίες μεταρρυθμίσεις που κάθε λίγο και λιγάκι ονομάζουν ιστορικές με προεξέχουσα τελευταία αυτή της ευρωπαϊκής ένωσης για το λαθρομεταναστευτικό όπου θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες ασύλου και γενικότερα η υποδοχή και η ενσωμάτωση θα γίνεται συνεργατικά και πιο αποτελεσματικά. Εμείς φυσικά σαν Ελλάδα είμαστε οι πρωτεργάτες όλων αυτών των φιλελεύθερων σχεδίων γι’αυτό και η Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο για πάνω από μια βδομάδα θα γιορτάσει την περηφάνεια αυτών που κατάφεραν να βρουν απόλυτα τον εαυτό τους και σε συνδυασμό με μια πανδαισία τέχνης ανάλογου και ταυτόχρονα αντεθνικού περιεχομένου αφήνουν εμάς αποσβολωμένους να ζηλευουμε πως τα κατάφεραν και έφτασαν τόσο ψηλά πάντα ενάντια στο κατεστημένο βέβαια.


Κι αφού παράλληλα με αυτά μάθαμε από μια έρευνα χρηματοδοτημένη από τον Μπιλ Γκέιτς πως για πρώτη φορά μετά από 700 χρόνια ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αρχίσει να μειώνεται, από τη μια παρατηρήσαμε πως αυτό το τόσο σπουδαίο υλικό με τόσες τεχνολογικές εφαρμογές, το γραφένιο που όμως φαίνεται πως βρέθηκε μέσα στα μπόλια μπορεί να γίνει κεραία συνδεδεμενη με 5G κι από την άλλη πως όλο και νέες τεχνολογιές που θα ελέγχουν επί 24ώρου βάσεως τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μας για το καλό της υγείας μας προτείνονται, οπότε και δεν μπορέσαμε παρά να κρούσουμε το καμπανάκι για την επερχόμενη συνδιάσκεψη του παγκοσμίου οργανισμού υγείας τον Μάιο με σκοπό να επιβάλλουν αφενός μεν αλλαγές στους διεθνείς ιατρικούς κανονισμούς καθιστώντας τα κράτη και επίσημα φερέφωνα στις διαταγές του αντίστοιχα με της ψευτοπανδημίας αφετέρου δε τη συμφωνία για τις πανδημίες που αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης ατζέντας, αυτής της Ενιαίας Υγείας που ούτε λίγο ούτε πολύ αφορά το κάθε τι από διατροφή ως και το κλίμα θεσμοθετώντας αυτά που λίγο περισσότερο από 4 χρόνια πριν ξεκίνησαν.


Όλα αυτά και άλλα με σκοπό να επιτευχθεί μια τάξη με τον νόμο πάνω από όλα, ένα τεράστιο συνονθύλευμα κανόνων για το κάθε τι μέσα από πληροφορίες που θα συλλέγονται ελέγχοντας το κάθε τι που κινείται ή δεν κινείται και που μόνο η τεχνητή ψευτονοημοσύνη θα μπορεί να επεξεργάζεται όντας προγραμματισμένη να μας περιορίζει στο επίπεδο που δεν θα έχουμε ουδεμία ελευθερία επιλογών πραγματικών και στην ουσία καμία διαφορετικότητα. Γι’αυτό και βλέποντας ξεκάθαρα όλη αυτή την σκοτεινή εικόνα διακρίνουμε πώς μόνο το Φως του Κυρίου πιο λαμπρό από ποτέ μας θυμίζει πως δεν είναι μόνο το “εδώ” που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε και ότι την ψυχή μας μόνο εμείς μπορούμε να επιλέξουμε να την παραδώσουμε.

Επικοινωνία: [email protected]


Ιστολόγιο: https://angelokarageorgos.gr


Προφίλ στο Twitter: https://twitter.com/AngeloKrg

Γκρουπ στο Telegram: https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel

Γκρουπ στο Viber: https://invite.viber.com/?g=ti5xMtOGxU1U2nHFLjg6MkCDGmuUSOA6

Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group https://www.facebook.com/groups/478441460227303/

Κανάλι Telegram: https://t.me/angelokar

Προφιλ Facebook: https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/

Κανάλι στο Odysee. com: https://odysee.com/@AngeloKar:6

Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/angelosbg

Κανάλι στο Rumble: https://rumble.com/user/AngeloKar

Κανάλι στο Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/Nxq2Pp0mAclS/

Kανάλι στο Soundcloud: https://soundcloud.com/angelo-karageorgos

Λογαριασμός Mewe: https://mewe.com/i/angelokarageorgos


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: https://angelokarageorgos.gr/to-stoheumeno-anakatema-pros-mia-eksandrapodistiki-taksi


Keywords
FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world
Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.
Your privacy is protected. Subscription confirmation required.