Support Your Freedom to Speak:
Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra
channel image
InfoWars
60 Subscribers
1466 views
Published 3 years ago
Tucker Carlson a Fox News elismert riportere és a nagyon kevés szókimondó televíziós személyek egyike.

Néhány nappal ezelőtti egyik műsorában az előzőhöz hasonlóan elképesztően fontos összefüggésekről beszélt, amiket kevés főáramú médiában lehet hallani. Vagy egyáltalán nem is lehet. Mindenkinek ajánlom a megtekintését, ezért fordítottam le ezt is nektek magyarra.

Most már látható, hová halad az a folyamat, amit a nihilista felforgató erők, az önmaga létét is tagadó megnevezhetetlen felső birodalom immáron propagandaszerűen erőltet. Nem csak az Egyesült Államokban, de az egész világon.

Ez már több, mint az eddig tolt kulturális marxizmus kapitalista bundában. Ez immáron faji ellentét szítása, aminek célpontjában továbbra is a család, a nemzet és annak építőelemei állnak.

A "rasszizmus" szlogenje alatt kíméletlen támadást indítottak egy szekta álarca mögött. Célkeresztben a fehér ember és évezredes kultúrája. Területe pedig a fiatalok, az oktatás, de most már a gyerekeket sem kímélik. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Előző videó és cikk:
https://www.vilaghelyzete.com/2020/06/tucker-carlson-ha-csocselek-fogja.html

Source: Fox News - https://youtu.be/UcBeFM_267k
Keywords
antifatruthtucker carlsongeorge sorosblack lives matter

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.