Support Your Freedom to Speak:
Covid-19 rokote kuolemat Israelissa
30 views
channel image
PetriPaavola
Published 10 months ago |
Alkuperäinen israelilainen videontekijä teki tämän lyhyen videon Mordechain Sonesin ääniohjelmasta, voidakseen välittää tietoa, että monet ihmiset Israelissa ovat kuolleet sen jälkeen kun he ovat saaneet Pfizerin Covid rokotteen. Mutta, mikään näistä uutisista ei näytä menevän valtavirran mediaan. Alkuperäinen videontekijä kutsuu jokaista rukoilemaan ja etsimään Herraa, että tämä pahuus loppuisi välittömästi.

Minä (Petri) tuon lyhyesti esille, että me voimme vielä rukoilla ihmisten puolesta ja varoittaa sekä antaa heille oikeata tietoa. Jokainen ihminen päättää itse ottaako Covid-19 rokotteen tai ei. On todella surullista ja ikävä sanoa tämä, mutta ihmiskuntaa on petetty tällä Covid-19 asialla ja nyt sitten ihminen tulee niittämään karmeaa satoa siitä, jos hän on uskonut "virallisen Covid-19 narratiivin".

Valtavirran media ei kerro rehellisesti tästä lääketieteen holokaustista. Siksi ota itse selvää, etsi tietoa, sillä on lukuisia lääketieteen ammattilaisia, jotka valtamedia vaientaa, mutta he julkaisevat tietonsa muilla alustoilla. Sensuuri ja pakkovaientaminen on osoitus valheen ja vilpin peittelemisestä. Totuus ei pelkää avointa ja vapaata keskustelua!
Keywords
Covid-19 rokote kuolematCovid-19 Israel rokote kuolematKoronarokote kuolemat

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.
Related videos