Support Your Freedom to Speak:
Как Еврогейският и Украински фашизъм убиха Българския Народ и Държава
channel image
Stamen Stamat
16 Subscribers
6 views
Published 2 months ago

https://stamat.org/

Как Еврогейският и Украински фашизъм убиха Българския Народ и Държава

Ако един Българин не можеш да купиш с пари, то ще го купиш с много пари! Това е истината, която бе доказана с провалените протести на миньорите и селскостопанските производители, чиито ГЛАВАТАРИ БЯХА КУПЕНИ С МНОГО ПАРИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА ДА ПОГРЕБАТ БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ....


Все пак трябва да направим уточнението, че Ташева не знае и не говори за Древната Тайна Ложа на Илюминатите и нейните вековни планове за унищожение на Човечеството, които подробно са описани в Уникалните Книги на СТАМАТ.


В допълнение също така трябва да посочим, че както повечето цивилизовани, и тази журналистка е месоядец и е в остър Когнитивен дисонанс, като съжалява не за убийствата и експлоатацията на чувстващите същества, наричани животни, от Човешката раса, а за загубата на препитанието на животновъдите, които са виновни за изтреблението на трилиони чувстващи същества годишно!


СТАМАТ
Keywords
new world orderthird world warbulgariaposthumanism

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.