Support Your Freedom to Speak:
Rákóczi Zója Mamuka
10 views
channel image
Többség Pártján Csoport
Published 6 months ago |
Rákóczi Zója Mamuka
Ennek a roma származású Magyar asszonynak több esze van, mint sok ezer másik embernek, akik az utcán mászkálnak és azt hiszik, hogy normálisan élik a mindennapjaikat!
FIGYELJ ODA, AMIT MOND!
NE CSAK A DINAMIKÁJÁÉRT, SZÍVÉÉRT, HANEM AZ ESZÉÉRT IS!
Elmondja azt is, hogy Merkeli Béla (MOK) a Pfizer egyik részvényese!! Van kérdés??
Mint tettrekész nővér (artériás elsősegélynyújtásra is képzett) elutasítja a vakcinázást és teljesen fel van háborodva ezen a globális átverésen. Tudja, hogy a COVID-osnak beállított betegek halálának valódi okát a boncolással lehetne biztosan kideríteni. Elmondja, hogy Járt az USA-ban és hogy hogyan mentettek meg egy nyakon szúrt embert. Kihallani a beszédjéből, hogy kiemelkedően képzett Egészségügyis. A videó végén 2:15:00-körül konkrétan ki is emeli az egyik kipróbált valós probléma elleni védőoltást is. Sokkal többet tud, mint a külföldi nővérek - Magyarország jó hírét vitte, mikor kint volt.
Az előadását beárnyékolja a gyász, mivel épp egy közeli családtagját temetik az ún. kórházi protokoll miatt. Hatalmas szíve van ennek a hölgynek nemcsak véleményeket és olyanokat mond vissza, amiket mi is tudunk, hanem saját tapasztalatait is közel 3 órás monológjában.
Ő egy jóakaró véleményformáló, aki nem széthúzást akar, hanem egy élő Magyarországot.
Vele és a hozzá hasonlókkal megvalósítható Hazánkban a sikeresen a nemzeti egység újraépítése.
Esetleg érdemes letölteni, mert lehet, hogy törölni fogják a portálról.
Hozzátenném: a vérhigítót, Aszpirint, stb. hülyeségeket NEHOGY szedjétek! A mellékelt papírján olvasható, hogy csontritkító hatású!
Mindenféle kapkodás NÉLKÜL az IMMUNRENDSZERT erősítsétek!
STABIL adat: jogazegezseghez oldalon Dr. Lenkei Gábortól!!
Keywords
covidhoaxvaccinescam

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.
Related videos