Support Your Freedom to Speak:
Szedlacsik Miklós - Mire jó ez az oltás?
50 views
channel image
Többség Pártján Csoport
Published 8 months ago |
"Nem gondolod, hogy az influenza egy alfaját átnevezték csak?"
"Tudtad, hogy az influenza adatok közlésével leálltak 2020-ban?"
"Milyen járvány az, ahol 10-20 ezer emberből EGY (!) megbetegszik? Ez semmi!!!"
"Az influenza SOSEM volt ugyanaz! Mindig mutálódik!"
"Az emberek teleszarták a gatyájukat, mert egy ÚJ néven futtatják az influenza vírust! - A hülyék kiszelektálódnak most!"

- - - - - - - -

THESE LOCKDOWNS WERE ONLY HARMFUL FOR SMALL BUSNISSES, NOT MEDIUM, OR LITTLE BUSNISSES. THE SOCIAL DISTANCE WILL NOT LET THEM ABLE TO MAKE PROFIT: THESE BUSNESSES WILL SINK UNTIL BANKRUPCY. THEY WILL NEVER LET IT GO: THEY HOPE, WE GET A HUNGER GAME SOCIETY, WHEN THEY GIVE US A MINIMUM WAGE IF YOU GET VACCINATED: THEN YOU WILL HAVE A SUB HUMAN BODY AND A DEAD BODY....
IF WE LET IT HAPPEN...!!!

[HUN]
EZEK A LEZÁRÁSOK CSAK A KÖZEPES- ÉS KIS ÜZLETEKET, VÁLLALKOZÓKAT FOGJÁK ÉRINTENI. A SZOCIÁLIS TÁVOLSÁG ÉS EGYÉB KORLÁTOZÁSOK, TÚLSZABÁLYOZÁSOK MIATT NEM LESZNEK KÉPESEK PROFITOT TERMELNI, MELYNEK KÖVETKEZTÉBEN EGYRE CSAK SÜLLYEDNI FOGNAK, MAJD CSŐDBE MENNEK. EZ UTÁN KAPSZ EGY MINIMÁL BÉRT, MELY ÉPP ELÉG LESZ AHHOZ, HOGY ÉLETBEN MARADJ, DE MÉG ÚGY IS CSAK SZEGÉNYEN. AZ ALAPJÖVEDELEM CSAK A BEOLTOTTAKNAK, VAKCINÁZOTTAKNAK JÁR MAJD, MELY OLTÁSOK NEMHOGY JOBBÁ, INKÁBB A GYENGÉBB, MANIPULÁLHATÓBBÁ TESZI A TESTED, MELYET 0-24H KÖVETNI LEHET MAJD, ILLETVE MELYET ADDIG MÉRGEZNEK, AMEDDIG AKARNAK: AKÁR A HIRTELEN HALÁLODIG....
HAMAROSAN CSAK ELEKTROMOS AUTÓK JÁRHATNAK MAJD, MERT AZOKAT KÖNNYEN KONTROLLÁLNI TUDJÁK ÉS AZOK NEM FOGNAK ELVINNI ODA, AHOVÁ ŐK NEM AKARJÁK, HOGY TÉGED ELVIGYEN - HIVATKOZVA A FÖLD FELMELEGEDÉS CÍMŰ HAZUGSÁGRA A LEGTÖBBEN ELFOGADJÁK MAJD EZT - HISZIK ŐK!
- MINDEZ RÁNK VÁR A KÖVETKEZŐ ÉVEKBEN GYORSÍTOTT TEMPÓBAN, HA HAGYJUK!!!

Follow US !!! KÖVESS MINKET!!!:
https://www.minds.com/groups/profile/1183174096171593728/feed
https://www.brighteon.com/channels/szucslaszlo
https://www.bitchute.com/channel/xQs3hUkUFLGy/
https://hundub.com/d236a9d248f063a7a8a85b657ba5747c
Keywords
covidoltasSzedlacsikMiklosvakcina

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.
Related videos