Support Your Freedom to Speak:
Зеленский - АНАТЕМА ВО ВЕК И ВЕКОВ на Нацистката му шайка и на Българските Нацистки власти - 6-ти Юли 2023
channel image
Stamen Stamat
16 Subscribers
22 views
Published 3 months ago

https://stamat.org/

Зеленский погна и България по Белите пътища на Украйна - посещението на 6-ти Юли 2023 година.

Посещението на Зеленский в България на 6-ти Юли 2023 г. беше „знаково“, както е прието да се казва от маститите журналисти! Това „знаково посещение“ лишава Нашата Мила Родина от боеприпасите й на склад, с които може да защитаваме Татковината си най-вече от Южните ни „добросъседи“, както и ни отнема Ядрените реактори в Белене, тъй като България и без това е на изчезване и електроенергия не й е нужна!

Най-ужасното обаче е, че Нацисткото Българско правителство с поддръжката си за бивша Украйна направи хилядолетните ни Български земи отново легитимна мишена за Руските оръжия, от които никакво НАТО не може да ни „защити“, тъй като ако НАТО беше в състояние да се противопостави на Руската армия нямаше Зеленский да бъде принуден като цветарка да обикаля Света и да се моли за старо оръжие!

АНАТЕМА на Нацистката шайка на Зеленский и Световния Нацизъм, който я инсталира на власт и я захранва с оръжие и пари!

СТАМАТ


Keywords
illuminatinatonarcoticszelenskybulgariaposthumanism

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.