Video
Audio
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
54 views • 12/12/2022

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ   https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O  ,  https://rumble.com/v20a1l0-orthodox-homology.html .


Θαρρώ ότι σε μια δικτατορία κάθε ελεύθερος πολίτης που ΔΕΝ θέλει να γίνεται συνένοχός της πρέπει να είναι έτοιμος να απολογηθεί ιδιαίτερα αν είναι ορθόδοξος χριστιανός και επειδή οι δικτατορίες ως αντίχριστες θέλουν να σκλαβώσουν όχι μόνο το σώμα αλλά και την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση του παράλογου αντίχριστου μίσους τους ως ψυχοκτόνες.
Σαφώς συνυπεύθυνη είναι και η δικαστική εξουσία που υποδουλώνεται στην δικτατορία.


Η παγκόσμια γενοκτονική ψυχοκτονική ψηφιακή δικτατορία του τρομοκορωναϊού στην Ελλάδα έχει ως μαριονέτα της τον αντίχριστο παράλογο αρχισοδομιστή δικτατορίσκο Κυριάκο Μητσοτάκη, τους 300 σοδομιστές βο(υ)λευτές που όλοι μαζί με τον εκάστοτε άβουλο Πρόεδρο της Δικτατορίας ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης των σοδομιστών και το υποτιθέμενο δικαίωμα να αλλάζουν, δηλαδή, να διαστρέφουν ακόμα και τα ανήλικα δεκαπεντάχρονα παιδιά μας το μοναδικό βιολογικό φύλο που έδωσε ο Θεός στο άνθρωπο με την γέννησή μας για να μας οδηγήσουν στην αιώνια κόλαση.  Η σοδομιτική  νομοθεσία έρχεται μετά το τεράστιο έγκλημα της νομιμοποίησης των αμβλώσεων, δολοφονίας των αγέννητων παιδιών μας και ενώ το ελληνικό έθνος εξαφανίζεται δημογραφικά σιγά σιγά με την μεγάλη υπογεννητικότητα και τις εκτρώσεις μέσα στις επόμενες δεκαετίες.  ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. 


Απείρως χειρότερος ωστόσο είναι ο πνευματικός λ(ο)ιμός αν είμαστε πνευματικά αστοιχείωτοι και παρασυρόμαστε από τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ της αντίχριστης σιωνιστικής παναίρεσης πανθρησκείας του οικουμενισμού https://rumble.com/vhp893-29730567.html
,
https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e ,
https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX με την οποία προδίδεται η Μία Αγία ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού αν δεν είμαστε αποχωρισμένοι, αποτειχισμένοι http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm από τους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστές ψευδεπισκόπους του νέου και παλαιού ημερολογίου των αμέτρητων ημερολατρικών ψευδοσυνόδων και χάσουμε την προστασία του Χριστού και της Στρατηγού Παναγιάς μας που πάντα προστατεύει το ορθόδοξο ελληνικό έθνος μας εφόσον δεν προδίδουμε τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία του.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».
Γιατί είδαμε τους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστες σιωνιστές ψευδεπισκόπους ως πρόδρομοι του αντιχρίστου να συντάσσονται με την αντίχριστη δικτατορική κυβέρνηση γιατί δεν είχαν ορθόδοξο ομολογιακό φρόνημα και για αυτό έκλεισαν την Ανάσταση του 2020 τους Ναούς απαγορεύοντας ακόμα και την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία για να μην μολυνθούμε από την Θεία Κοινωνία, το Πανάγιο Σώμα και Αίμα Χριστού που είναι εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια!...  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ:   https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O  ,   https://rumble.com/v20a1l0-orthodox-homology.html  .

Keywords
FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world
Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.
Your privacy is protected. Subscription confirmation required.