Support Your Freedom to Speak:
David Clarke black Police Officer in CNN on BLM - Black Lives Matter terrorists speak out TRUTH
120 views
channel image
Többség Pártján Csoport
Published 6 months ago |
A CNN nem tudta belefojtani a szót a fekete rendőrtisztbe, amely a BLM - Back Lives Matter (fekete életek számítanak) rasszista mozgalomról szándékozott volna egy az USA nemzetellenes propaganda interjút elékszíteni....
/VIDEÓ Magyar feliratos!/
...de a riporter mellétrafált, mert a rendőrtiszt az IGAZSÁGOT mondta ki.
A CNN így próbálja meg az igazság kimondását elfojtani a saját narratíváját erőltetve a rendőrgyilkosságok és a Black Lives Matter gyűlöletkampánya okán, de a Milwaukee megyei sheriff, David Clarke nem hagyta magát és elképesztő 9 perces igazságkimondásba kezdett! A CNN műsorvezetője, Don Lemmon bármennyire is próbálja végig, de nem tudta belefojtani a szót.
Mindenkinek látnia kell, mert megérdemli az igazság! És a CNN szánalmas próbálkozásait sem szabad figyelmen kívül hagyni! Durva, hogy bár a videó 2016-os, most saját szemünk előtt valósulnak meg a következmények.
#BLM #blacklisvesmatter #feketeéletekszámítanak
Keywords
blacklivesmatterBLMriotersterrorists

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.
Related videos