Support Your Freedom to Speak:
Wappie Rogier Hop krijgt eindelijk media-aandacht!
332 views
channel image
Videre
Published a year ago |
Opgewonden toestanden in Wappieland vorige week, want een journaliste van Het Parool had contact opgenomen met wat losgeslagen wappies.
Mita was op haar teentjes getrapt omdat ze per ongeluk Rogier werd genoemd en domme Deesje van Deurse was weer eens te langdradig.
Wappie Rogier Hop vond het stiekem wel een compliment dus die werkte lekker mee. En kijk eens wat aandacht doet bij de vlogger die op een goede dag wel 6 kijkers heeft! Wat was hij er vol van, hij wilde zelfs wel een kopje koffie gaan drinken met de journaliste want uiteraard had hij even gekeken hoe ze eruit zag.
Voor Rogier kon de dag niet meer stuk en in een eindelijk vrolijke livedinges deelde hij zijn toch wel hoge verwachtingen met de weinige kijkertjes waaronder wappie Barry Hendelson die ook heel blij was voor Rogiertje, eindelijk erkenning!

We hebben deze livedinges in zijn volle lengte gelaten. Wij vinden het heerlijk om te zien wat een beetje media-aandacht doet bij Rogier maar ook omdat het na morgen lang zal duren voordat we weer een vrolijke Rogier gaan zien. 
Want morgen komt de column van Mahimahi, die met veel vuur en plezier verder zal uitleggen hoe het nu precies allemaal gegaan is.
We kunnen nu al zeggen: het is meer dan hilarisch en ons Rogiertje gaat niet blij zijn!
Keywords
hoprogierparool

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.