Support Your Freedom to Speak:
Petrovics Garjajev betiltott felfedezése - A hullámgenetika feltalálója - Kvantumimmunitás
channel image
InfoWars
61 Subscribers
14346 views
Published 3 years ago
Ideje mindenkinek megismerkedni a világhírű, ám az emberek nagy többségének még ismeretlen tudóssal, a nyelvi-hullámgenetika tudomány megalkotójával, a kvantumgenetika legnagyobb professzorával, Petrovics Garjajevvel.
https://wavegenetics.org/en/

Nobel-díjra jelölték 2020.okt.20-án. Ám váratlanul, november 17-én meghalt.

Láttuk és rögzítettük, hogy valódi gének elveszthetik anyagi mivoltukat, és nem anyagi elektromágneses mezők alkotóelemeivé válhatnak. Majd újra megjelenhetnek anyagként, mint ahogy azt az elemi részecskék (fotonok, elektronok stb.) területén a kvantumfizika már bizonyította. De mi köze ennek a koronavírus-járványhoz?

Elemi részecskék összességeként a koronavírus génjei is, feltételezem, átmehetnek elektromágneses tér állapotba.

Az emberiség védekező eszköze: A TUDAT EREJE.
SENKI NE FÉLJEN- az igazság győzedelmeskedik. A videó épp azért van, hogy megmutassa az emberi tudat erejét. És hogy éppen a félelmet kell leküzdenie mindenkinek.

"Az embernek magasabb szellemi szintre kell emelkednie, hogy mentálisan meg tudja védeni magát, létre kell hoznia egy mentális burkot, rá kell vennie a szervezetét arra, hogy „védelmi” üzemmódba működjön. Sejtjeinket megtaníthatjuk arra, hogy ne fogadják be, vagy vezessék át inaktív állapotba ezt az információt, hiszen az ember tudata képes befolyásolni ezeket a torziós mezőket." P.P.Garjajev

Az általa közzétett információ itt olvasható teljes terjedelmében:

A közleményt a moszkvai Kvantum Genetika Intézet tette közzé 2020. júliusában - mindenkinek ajánlom megismerkedni vele. Teljes terjedelmében itt:

Orosz videó Pjotr Garjajev által közzétett felfedezésről:
https://youtu.be/5E3PrhPmR9o
Keywords
petrovics garjajevgariaevwave genetics

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.