Support Your Freedom to Speak:
666 RFID CHIP ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ
75 views
Published 3 years ago
666 RFID CHIP ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ https://ugetube.com/watch/zXzTB7C6waIFLXU

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666. THE MARK OF THE ANTICHRIST 666 https://ugetube.com/watch/EWNeAS236bpmpRB .

Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ID CARD) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, papandreou vs clegg https://www.brighteon.com/7b8ad937-44dc-4451-8e5b-fbf502fc81a7 .
ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
Το ψηφιακό πιστοποιητικό ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Θα διαθέτει “QR (bare)CODE 666”, μοναδικό αριθμό και ψηφιακή ΣΦΡΑΓΙΔΑ. ΠΩΣ ΘΑ αποδεχτούμε, ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ) ΕΓΓΡΑΦΟ (ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ) με μη αναγνώσιμο κώδικα QR CODE; ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/AIwL6jHuuuA , https://www.protothema.gr/politics/article/1086313/suskepsi-upo-ton-mitsotaki-stin-politiki-prostasia-gia-tin-poreia-ton-emvoliasmon/

Κάρτα του Πολίτη: Τι λέει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Παπανδρέου και τι λέει ο Άγγλος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Clegg, ΠΗΓΗ του βιντεο: http://youtu.be/LgoEVRJG1ls . [Σχόλιο "ID-ont" http://id-ont.blogspot.gr/2011/04/blo... : Όταν εμείς πηγαίνουμε προς τις ηλεκτρονικές ταυτότητες οι Άγγλοι έρχονται!!! Απόδειξη το ανωτέρω video που σας παρουσιάζουμε και δείχνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την διαφορά στην πολιτική αντίληψη των δύο κυβερνήσεων για την Κάρτα του Πολίτη. Απολαύστε τη σύγκριση στο video. Εμείς πάντως χειροκροτούμε την δεύτερη άποψη... Ο Αναπληρωτής πρωθυπουργός δεν έχει την ευθύνη μιας χώρας; ΤΗΝ ΕΧΕΙ ! Καταργήσανε την Αγγλική Κάρτα του Πολίτη ή δεν την καταργήσανε (με τον Άγγλο Πρωθυπουργό μαζί); ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ! ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!]

"ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΘΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ). ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων (δείτε στο βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ https://www.brighteon.com/7b8ad937-44dc-4451-8e5b-fbf502fc81a7 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ YOUTUBE ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ)". Ακόμα και ένας "τρελός" δεν θα υπέγραφε την Ταυτότητά του χωρίς να μπορεί να δει το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή!...

Στον παράδεισο πίστεψε τον ανθρωποκτόνο διάβολο η Εύα επειδή της είπε ο διάβολος ότι αν φάει τον απαγορευμένο "άγνωστο καρπό" θα γίνει ίση με τον Θεό και "χωρίς να γνωρίζει τι είναι ουσιαστικά" αυτός ο καρπός τον γεύτηκε και... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ (γιατί με αυτή μόνο θα μπορούμε να κάνουμε τις συναλλαγές μας και να επιβιώσουμε όπως μας λένε) "ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ";

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ (ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ) ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ) ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ-ΤΣΙΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ (και δεν σεβόμαστε την αξία του Ανθρώπινου Προσώπου) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ (Άρθρο 2, παρ. 1, Άρθρο 5, παρ. 1, 2 και 3, Άρθρο 9Α…).
....
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (με πρόσχημα και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ...) http://www.freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο)

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο). Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ".

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΣΟΣΙΑ)ΛΗΣΤΕΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΙΜΟΥΣ http://www.freevolition.gr/greece.htm (συμπληρωμένο)
Keywords
lieschristsalvationtruthzionismrfidglobalizationantichristdictatorship666chiporthodoxyhellas

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.