Support Your Freedom to Speak:
II. COVID KONFERENCIA DR. LENKEI Gábor 2021.08.18.
110 views
channel image
Többség Pártján Csoport
Published a year ago |
LEGFŐBB ÜZENET:
A BŰNÖZŐ MINDIG HIBÁZIK! MINDIG: KIVÉTEL NÉLKÜL! A BŰNÖZŐ MINDIG LEBUKTATJA SAJÁT MAGÁT. A CSALÁS A HAZUGSÁG SOKKAL KEVÉSBÉ ERŐS, MINT AZ IGAZSÁG. A BŰNÖZŐ ELLENSÉGE A FELVILÁGOSULT, TÁJÉKOZOTT EMBER, AKI ÁTLÁTJA A HELYZETET!
EDDIG MÉG MINDEN BŰNÖZŐ BELEBUKOTT EBBE KIVÉTEL NÉLKÜL.

MEGOLDÁS:
AMIKOR KELLŐ SZÁMÚ EMBER ÉRTI MEG, HOGY A KÓROKOZÓ ELMÉLET HAMIS, HOGY KIVÁLÓ ESZKÖZÖK ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE, HOGY ŐK MAGUK FELELNEK SAJÁT EGÉSZSÉGÜKÉRT, HOGY MEG TUDJÁK ÓVNI ÉS ERŐSÍTENI AZT ÉS HOGY ÉLHETNEK BETEGSÉGEK NÉLKÜL, AKKOR EZZEL KIHÚZZUK A SZŐNYEGET A BŰNÖZŐK LÁBA ALŐL. REND LESZ ÉS BÉKE.
A BŰNÖZŐ EGYIK FONTOS ISMÉRVE: ALÁBECSÜLIK AZ EMBEREKET. EZ AZ EGYIK LEGFŐBB JELLEMVONÁSA. Ő AZT HISZI, HOGY A TÖBBIEK HÜLYÉK.
AZ EMBEREK AZONBAN NEM OLYAN HÜLYÉK, MINT AZT A BŰNÖZŐ SZERETNÉ....
TEHÁT CSAK KI KELL TARTANI ÉS TÁJÉKOZTATNI AZ EMBEREKET!
DR. Lenkei Gábor, a "Cenzúrázott egészség" című könyv szerzője már sok videót készített a koronavírusról. A II. Budapesti COVID Konferencián a legfontosabb gondolatokat és szubjektív véleményét tárta a résztvevők elé, hogy miként látja ő ezt a helyzetet.

Elmondta, hogy a múlt század elején és az elmúlt száz évben a tudósok komoly felfedezéseket tettek, amelyek lehetővé tették volna, és most is lehetővé tennék a ma ismert betegségek túlnyomó többségének a megelőzését, az egészség közel 100%-os megóvását, és minden korábbinál magasabb szintre történő felemelését. A felfedezések lehetővé tették volna, hogy a ma ismert betegségek 5-10%-át lássuk csak. A betegségek 90-95%-a eltűnhetett volna.

Lenkei Gábor szerint ez azért nem történhetett meg, mert gátlástalan bűnözők léptek be a képbe és átvették a hatalmat az orvosképzés fölött, a tudományos kutatások finanszírozása fölött (innentől ők szabták meg, hogy mit lehet kutatni és mit nem), és átvették az irányítást a nemzeti egészségügyi rendszerek fölött is.

Ennek a rétegnek pedig a legismertebb képviselője John D. Rockefeller, multimilliárdos kommunista, akinek hírhedt jelszava, hogy a verseny bűn. Rockefeller ezt érvényesítette az egészségügyre, mint a betegségipar fő alapítója.
Keywords
covidmaszkhiszteria

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.