Support Your Freedom to Speak:
ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ Ή ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (EMA)
12 views
Published 13 days ago

ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ  Ή ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΟΪΟΥ) Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (EMA) https://ugetube.com/watch/CzUD8YRBnZFxiNj , https://rumble.com/v4cm6xr-mrna-covid-19-vaccines-of-genocide-from-global-dictatorship-2024.html .  ΠΗΓΕΣ https://immorfou.org.cy/ανακοινωση-εμα-εμβολια-μολυνση-μεταδ/ , https://tasthyras.wordpress.com/2024/02/07/ευρωπαϊκή-υπηρεσία-φαρμάκων-εμα-τα-εμ/ , https://amazonios.net/ema-ta-emvolia-den-eichan-pote-prodiagrafes-kataskevis-gia-na-prostatevoun-apo-tin-molynsi-i-tin-metadosi-tou-koronoiou/ , https://immorfou.org.cy/wp-content/uploads/2024/02/12-Letter-to-MEP-Marcel-de-Graaff.pdf , https://drive.google.com/file/d/1cvJAsKchmB1WHgZd3XYnxZwRwj0Kl2tQ/view .


Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (ΕΜΑ): Τα εμβόλια δεν είχαν ΠΟΤΕ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού 

 Του Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη 


 Αγαπητοί, 

 Επισυνάπτω αντίγραφο της επιστολής που έχει αποστείλει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (EMA) προς συγκεκριμένους ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο με την οποία επιβεβαιώνει ΓΡΑΠΤΩΣ (κίτρινο χρώμα) ότι τα εμβόλια δεν είχαν ΠΟΤΕ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού. 

Παρόλο που η συγκεκριμένη γνώση ήταν διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή της κατασκευής των εμβολίων, τώρα επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ρυθμιστική Αρχή αδειοδότησης των εμβολίων. Αυτά που δηλώναμε εμφαντικά τα προηγούμενα 3 χρόνια επιβεβαιώνονται απόλυτα. 

 Να θυμίσουμε ότι οι εμβολιαστικές εκστρατείες των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου (και των άλλων χωρών) και όλες οι δηλώσεις των “επιστημόνων” και των “ειδικών” και των “αυτοαποκαλούμενων επιδημιολόγων” ότι θα πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί για να προστατεύσει τους γύρω του, δηλαδή τους ηλικιωμένους γονείς και παππούδες / γιαγιάδες τους ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ! Τα εμβόλια δεν παρέχουν καμία προστασία προς τους άλλους. 

Να θυμίσουμε επίσης ότι όλη η «αγαπολογία» που προπαγανδίστηκε από διάφορους ιερωμένους (αρχιερείς, ιερείς και μοναχούς) ότι οι Χριστιανοί θα πρέπει να εμβολιαστούν από αγάπη για τον πλησίον ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ! 

 Να θυμίσουμε ακόμα ότι τα ψεύτικα συνθήματα των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου (και των άλλων χωρών) και όλες οι ψευδοδηλώσεις των “επιστημόνων” και των “ειδικών” και των “αυτοαποκαλούμενων επιδημιολόγων” ότι θα πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί για να δημιουργηθεί το «τείχος ανοσίας» στην κοινότητα ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ! 

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα παράνομα και αντιεπιστημονικά μέτρα των Κυβερνήσεων που υποστηρίχθηκαν από τους “επιστήμονες” και τους “ειδικούς” και τους “αυτοαποκαλούμενους επιδημιολόγους” με τα οποία προσέφεραν «ασυλία» στους εμβολιασμένους ώστε να μην ελέγχονται με εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης και να μην έχουν κανένα περιορισμό στην κυκλοφορία μέσα στην κοινότητα επειδή δήθεν δεν μολύνονταν ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ! Όχι μόνο ήταν ψέματα, αλλά ήταν εγκληματικά, διότι οι εμβολιασμένοι με την μόλυνση και την μετάδοση του κορωνοϊού αποτελούσαν τα κατεξοχήν ελεύθερα οχήματα συντήρησης της επιδημίας και της συνεχιζόμενης μετάδοσης του κορωνοϊού μέσα στην κοινότητα. 

 Να θυμίσουμε τέλος ότι όλοι όσοι έχασαν τις εργασίες τους λόγω της απάνθρωπης απόφασης των εργοδοτών τους να τους απολύσουν με αστήρικτες δικαιολογίες και κατά παράβαση της νόμιμης επιλογής τους να μην εμβολιαστούν, όχι μόνο δικαιώνονται αλλά μπορούν να διεκδικήσουν και τις αποζημιώσεις που τους αναλογούν. 

Για όλους αυτούς που συμμετείχαν στα πιο πάνω αντι-επιστημονικά και παράνομα μέτρα με δηλώσεις, εκστρατείες και αποφάσεις, ενώ γνώριζαν ή όφειλαν να γνωρίζουν την επιστημονική αλήθεια, απομένει στην δικαιοσύνη να διερευνήσει τις πιθανές πειθαρχικές ή/και ποινικές τους ευθύνες. Η επιστολή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων (ΕΜΑ) https://immorfou.org.cy/wp-content/uploads/2024/02/12-Letter-to-MEP-Marcel-de-Graaff.pdf. 


«82,171 DEAD AND 6.5 MILLIONS INJURED FROM THE WORLD BIGGEST GENOCIDAL ANTICHRIST DICTATORSHIP WITH COVID VACCINES OF DEATH IN USA AND EUROPEAN DATABASE OF ADVERSE REACTIONS. 82.171 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2022 (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4 , https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo . SOURCES- ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions ».

....

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: https://ugetube.com/watch/CzUD8YRBnZFxiNj , https://rumble.com/v4cm6xr-mrna-covid-19-vaccines-of-genocide-from-global-dictatorship-2024.html .

Keywords
lieschristsalvationtruthgenocidezionismantichristdictatorshiporthodoxyhellasplandemicemaeuropean medicines agencycovid-vaccines-of-death

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.