Support Your Freedom to Speak:
🟡 PAS PÅ DIG SELV ⚠️
channel image
Martin MD
12 Subscribers
11 views
Published 2 years ago
De tjener penge på DIN og deres konflikt. Ja jeg ved det, vi er mennesker og vi alle går ind i en konflikt sommetider, sådan er det. Men hvilket resultat regner vi med at få ud af den konflikt og er det, det hele værd. Oftest nej.

Hvis du ikke er rustet til at gå i konflikt, så lad vær, det gavner dig ikke! Det gavner faktisk ingen mennesker.

Men Martin, jeg vil godt oplyse om alle de forfærdelige ting der sker. Ja du vil, og du betaler prisen for det, med mindre du er bevidst om hvornår du skal stoppe op, og se på de gode ting der er omkring dig.

Forsyningskrise og fødevarekrise er lige om hjørnet, jeg tror på det, denne gang, MEN jeg kan tage fejl. Skal du være BANGE? NEJ du skal ikke, du skal være forberedt.

Bliver den nye verdensorden en succes, den som de statsbetalte medier i øvrigt fortæller om, bliver det virkelig fremtiden? NEJ det bliver deres fald!

♻️ Få ultimativ udbytte ved at følge mig på din favorit platform. https://linktr.ee/Martin_MD

📕Har du læst min bog? Hvis ikke, så kan den købes her: https://payhip.com/b/Zr0Hw

⚠️Jeg bliver censureret, så skriv dig op til mit nyhedsbrev: https://www.martinmdiversen.dk/md_update

#livet #udvikling #martinmd #MDpoWerhouse #frygt #angst #panik #tankekaos
#trist #døden #paranoid #tristhed #modløs #bekymring #depression #selvindsigt #positivitet #bevidsthed #konflikt #penge #eliten #nyeverdensorden
Keywords
martinmdkonfiktverdensorden

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.