Support Your Freedom to Speak:
FLUORIDE - Csendes gyilkos fogkrémekben és az ivóvízben
20 views
channel image
Többség Pártján Csoport
Published 9 months ago |
FLUORIDE - Csendes gyilkos fogkrémekben és az ivóvízben
80 éve pusztítanak vele,de sokan még mindig nem tudnak róla és fluoridos fogkrémet használnak.
A világ egyik legrangosabb orvosi folyóiratában, a The Lancetben a fluoridot száz százalékos neurotoxinnak minősítették. Innentől kezdve ugyanabba a kategóriába tartozik, mint az ólom, az arzén és a higany.
A tanulmány a Lancet Neurology folyóiratban jelent meg először még 2014 márciusában. Ebben a szerzők azt állították, hogy sok hasonló neurotoxint még nem sikerült beazonosítani a világon. Megjegyezeték, hogy egyre több gyermek esetében alakulnak ki idegrendszeri fejlődési fogyatékosságok a neurotoxinok hatására.
Mindenkinek ajánlanám a fluormentes fogkrémet. A szájüregben a fluor hidrogén-fluoridot képez, amely egyébként képes feloldani az üveget. Az üveg pedig, mint a fogaink zománca, szilícium anyagokból áll, amelyeket ez a sav erodál. Ezért a fluor elpusztítja a fogak csontszövetét, másrészt lerakódást okoz a tobozmirigyben is.
https://www.vilaghelyzete.com/.../no-fluoride-fluorid...
Keywords
FLUORIDESILENTKILLERWATER

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.
Related videos