Support Your Freedom to Speak:
Oppergek Groenendijk en de chemtrails
230 views
channel image
Videre
Published a year ago |
Oppergek Erik Groenendijk. Ontslagen omdat hij totaal gestoord is. Vult zijn dagen met het filmen van allerlei onzin. Modderstromen, platte aarde, 5G, chemtrails, regenbogen, Mentos en ga zo maar door. Want alles is een complot! HET KLOPT NIET!
Soms laat hij zich genadeloos te grazen nemen, maar  hee! Ieder zijn ding natuurlijk.
Er ging veel fout in het leven van oppergek Erik. Alles eigenlijk. Door zijn domme complotkutgedrag willen zijn kinderen hem ook al niet meer zien en dat is goed te begrijpen.
Wappie Erik is gaan wandelen en beseft gelukkig nog wel dat er mensen zijn die hele dagen hard werken. Maar hij weet wel te melden dat de luchtvervuiling door auto's veel minder erg is dan de vergiftiging van chemtrails.
Met andere woorden: ja ja het voorjaar zit er weer aan te  komen! De chemtrails zijn er weer, we gaan weer veel wappies zien die staan te staren in de lucht. Heerlijk!
Keywords
chemtrailsgroenendijkoppergek

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.

The views and opinions expressed in this video do not necessarily represent the views of Brighteon or its affiliates.