Support Your Freedom to Speak:
E-mail uw energie bedrijf om Putin's cyberaanval onmogelijk te maken VERSPREID DEZE VIDEO! WAARSCHUW IEDEREEN! 2023-07-11 15-59
channel image
Perfect Society
214 Subscribers
17 views
Published 7 months ago

Link naar deze e-mail tekst om aan uw energie leverancier te sturen:

https://drive.google.com/file/d/1S8tavsVFJCB7iFgOWmsXYrS1MvSZmHbg/view?usp=sharingE-mail uw energie bedrijf om Putin's cyberaanval onmogelijk te maken


Voorkomen is beter dan genezen (en NIET: verkopen is beter dan genezen!)
Cyberaanval op stroomvoorziening onmogelijk maken BELANGRIJK!
Jul 1, 2023, 11:15 PM (10 days ago)


to klantenservice
Geachte [vul hier de naam in van uw energie leverancier],
Omdat Joe Biden een cyberaanval heeft aangekondigd van Vladimir Putin die makkelijk onmogelijk te maken is als het om de stroomvoorziening gaat, doe ik u dit belangrijke schrijven toekomen.
Mijn verzoek is om deze mail door te sturen naar uw leidinggevende en/of iedereen die kan helpen om deze cyberaanval onmogelijk te maken.
Omdat alle computers een "hardware backdoor" bevatten die het mogelijk maakt om de computers onrepareerbaar te beschadigen en hun harde schijven te wissen (Intel Management Engine een versie van Linux Minix 3 genaamd) met een Stuxnet achtig virus (een "kill switch" cyberaanval) is het van vitaal belang om de computers die onze stroomvoorziening reguleren los te koppelen van het internet. Dit heet "droop speed control: "One countermeasure would be to disconnect the power grid from the Internet and run the net with droop speed control only". https://en.wikipedia.org/wiki/Cyberwarfare
Natuurlijk zou de schade immens zijn en zou het voor de Nederlandse bevolking ernstige gevolgen hebben bij een eventuele oorlog met Rusland als de computers die de stroomvoorziening reguleren straks onrepareerbaar beschadigd zijn, hoewel dit makkelijk te voorkomen is. Ook zouden er mensen sterven die van de stroomvoorziening afhankelijk zijn en zullen het internet en het globale financiële systeem vernietigd worden en mensen zullen dan de stroomvoorziening des te harder nodig hebben.
Als er elementen zijn in onze overheid die meedoen om deze cyberaanval te laten gebeuren (AIVD ed.) dan is dat onrechtmatig (landverraad en massamoord) en dan moeten deze lieden op een of andere manier gearresteerd worden.
In deze video kunt u zien dat Joe Biden de cyberaanval aankondigd: Biden warns of Russian cyberattack against US "it's coming" WITHDRAW YOUR SAVINGS NOW!


https://www.youtube.com/watch?v=boaen4yvuZE
Ik heb ook 18 politici, de FBI en Jensen aangeschreven over dit onderwerp:Mijn mail aan 18 politici om de geplande cyberaanval te voorkomen ZEER BELANGRIJK! VERSPREIDEN!


https://odysee.com/@PerfectSociety:8/Mijn-mail-aan-18-politici-om-de-geplande-cyberaanval-te-voorkomen-ZEER-BELANGRIJK!-VERSPREIDEN!

Keywords
putinagendamartial lawpopulation reductionworld economic forumtalpiotcyberattackwefgreat resetyou will own nothingcyberpolygonwereldoorlogcyberaanvalontvolkingnieuwe wereld ordestroomuitvalvoorkomenstroomstoringtegenhoudenmachtsgreeponmogelijk makenpreventiegates schwab sorosjesuiten vrijmetselaars rothschild rockefeller banken internet stroomvoorziening

FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world

Get FREE email alerts of the most important BANNED videos in the world that are usually blacklisted by YouTube, Facebook, Google, Twitter and Vimeo. Watch documentaries the techno-fascists don't want you to know even exist. Join the free Brighteon email newsletter. Unsubscribe at any time. 100% privacy protected.

Your privacy is protected. Subscription confirmation required.